Vi løfter jeres sproglige kompetencer til nye højder

I mere end 25 år har vi forsynet erhvervslivet med skræddersyet, afvekslende og relevant sprogundervisning. Vores primære kunder er virksomheder og organisationer, der ønsker at skabe bedre resultater gennem et løft af deres internationale kommunikation.

En del virksomheder vælger os, fordi de ønsker, at deres udenlandske medarbejdere skal udvikle deres relation til Danmark og forblive i virksomheden længst muligt og forstår, at danskkundskaber er den vigtigste nøgle til fastholdelse.

Vi underviser 1:1 og firma-holdundervisning i jeres egne lokaler, eller virtuelt på TEAMS eller ZOOM, på små effektive hold med maksimalt seks deltagere.

Vi underviser på alle niveauer – fra begynder til præsentation af en Business Case.

Vi er desuden specialister i dansk målrettet udenlandske medarbejdere.

Vi sætter en ære i, at vores sprogkonsulenter underviser på deres eget modersmål og derfor formidler med kulturel ekspertise og indsigt, der tilfører kursisterne nyttig ekstraviden om kultur og samfund.

Vore kunder peger på, at vores fleksibilitet og fokus på kvalitet i samarbejdet, er de primære årsager til at de bliver ved og ved med at komme tilbage til os, hver gang de har behov for sproglig kompetenceudvikling.

Det er uforpligtende at spørge

Ring og lad os høre om din virksomheds behov for sproglig kompetenceudvikling. Det er gratis at få en uforpligtende sparring. Vi kommer også gerne på besøg til en sprogsnak og en kop kaffe, uden at det forpligter eller koster noget.

Vi underviser i:

Andre sprog – ring og spørg.

Vores team