Det siger vores kursister

It was a lot of fun to work with Lene and I greatly enjoyed our discussions. I felt like I was always pushed use as many of the words and grammatical structures that I had learned; this was very useful and Lene was always patient with me when I made mistakes. She tailored the language course to my needs. If I ever brought in material that I had encountered during the week, we would spend time discussing it. When I felt that there was a concept that I did not fully understand, we were always able to revisit it. I found this extremely helpful. The lessons were extremely well planned. Towards the end of the course, I found it difficult to perform the written exercises owing to my work commitments, however we devoted the time instead to speaking which I again found very helpful. I enjoyed the language course very much.

Undervisningen og kursuset var super relevant og rigtig godt organiseret. Rachel var god til at tage udgangspunkt i hvad jeg havde mest behov for, og derefter arbejde struktureret frem efter hvert emne fra start og til mere kunnen. Selve materialet til undervisningen, undervisnings bogen, er meget brugbar og super god til at bruge både til indlærings og opslagsbog. Det er med fordel at hver session er på to timer, så man kan gennemgå alle opgaverne efter hjemme arbejde, eller hvis der er nye emner med feks. grammatik. Undervisningen var interessant da vi også arbejdede os frem ved at tale om dagligdags ting, aktuelle samfunds aktiviteter, aktuelle nyheder samt arbejdes forhold/beskrivelser osv. (Det var vi vist ret gode til J) Min egen indsats til kurset tænker jeg vil ligge på middel, og kunne måske have været bedre hvis jeg havde indøvet mere grammatik og havde læst mere op på hjemmearbejdet. Det jeg har fået med mig fra kursuset er, en super god oplevelse med masser af nye viden og smag på skriftlig engelsk, absolut noget jeg gerne ville fortsætte med. Rachel er super dygtig, og jeg har kun ros til hende. Mange tak for jeres altid super fine service når jeg har ringet ind til jer.

Find below my answers:
I am very happy to have attended this course.

We have been lucky, because for almost all the lessons we were no more than 3, so it was as a private lesson.
Was the training interesting and relevant?
The training was very interesting: we study a lot of grammar, that is important for beginner like me, but also reading and pronunciation.

Did the course meet your expectations?
Yes, I was an absolute beginner and now I can understand easy sentences everywhere.

What do you think about your teacher’s planning and execution of the course?
Mikkel is a very good teacher: he followed the book (this is important for very beginner student), but his skills made the lessons very easy and also amazing.

How would you evaluate your own effort on the course, and the results?
I took seriously the course, doing always my homework and trying to be focused also in the normal life.

Do you have any suggestions for improvements we can make?
I think we missed only the conversation in Danish, but this can be done only if we continue. In a beginner level is not possible.

Det har simpelthen været et fantastisk forløb. Sandra har formået at finde ind til hvordan lige præcis, at jeg lærte bedst. Og jeg har lært meget!

Det er jeg blevet bedre til:
Jeg er ikke nervøs for at kaste mig ud i at snakke på engelsk
Jeg har lært, hvordan de rigtige vendinger skal siges
Jeg har fået nogle hjemme opgaver, der var spændende
Sandra fandt et niveau – der passede til mig
Sandra er meget dygtig
Jeg har fået en kæmpe brush-up i engelsk, hvilket var mit mål

Så et stort 12-tal til Jer.

Tiden, når jeg har haft timer, er fløjet afsted, som ren magi ✨

Jeg er blevet 100 % sikker i mit engelske.

Jeg har været meget glad for både undervisningsformen og indholdet på vores kursus. Mine forventninger er indfriet og jeg er meget tilfreds. Materiale og tekster var meget relevant og omhandlede interessante emner for mig, i relation til virksomheden. Også sværhedsgraden syntes jeg var passende. Stor ros til underviseren – hun er virkelig en kompetent lærer, og jeg syntes rigtig godt om hendes undervisningsform og indhold, der var godt sammensat med samtaler, oplæsning og grammatik. Også godt udfordringsniveau. Jeg er selv nogenlunde tilfreds med min egen indsats – ville dog ønske at jeg havde haft endnu mere tid og overskud til forberedelse. Jeg håber nu at kunne bruge en del tid på at fastholde og fortsætte min udvikling.

Here’s my feedback: Content was interesting, relevant, and very fitting to my level, so it definitely fit my expectations. Lene was a very patient teacher and the course flow seemed nice. I put effort into learning Danish, however I couldn’t attend to the last 1/3 of the course because of the situation I mentioned above. This training already served me to start speaking some Danish with the colleagues, so I’m very happy I signed up.

Jeg oplevede i Rachel en rigtig god lærer, som formåede at være både tålmodig – ;0) – fandt godt undervisningsmateriale inden for mine fagområder – udfordrede mig og gav mig nogle værktøjer til at ”finde ord”. Jeg har været meget tilfreds med kurset – og kan varmt anbefale dette til andre.

Det var et super godt kursus og håber at vi får det tilbudt igen.

Jeg synes det har været et rigtig fint forløb. Er godt tilfreds med udbyttet, og har fået mere mod på at tale engelsk, selvom det nogle gange kan være grænseoverskridende. Men Liz har været en god støtte og underviser. Jeg fik bl.a. lov til at ”vise rundt” og forklare hvad jeg arbejder med og hvordan jeg arbejder i laboratoriet, da det var det, der voldte mig problemer, når der kom engelske kunder, som skulle have rundvisning. Mit problem var primært at tale, samt mangelfuld ordforråd på mit arbejdsområde. Men fik også mere styr på grammatikken vha. nogle skriftlige opgaver. Så alt i alt et rigtig godt forløb.

Tak for et meget fint kursus, og en super dygtig lærer (Sandra). Jeg synes det har været et spændende forløb, og jeg har fået meget ud af det. Det har været rigtigt spændende at vi var så forskellige mennesker der var sat sammen, det har givet meget til ordforrådet. Selvom vi er i samme firma, så arbejder vi jo med vidt forskellige ting, og det giver jo meget forskellige ord vi bruger i vores hverdag, det mener jeg har været en force. På det skriftlige plan, da følte jeg i starten at mine medstuderende var mig vildt overlegne, og jeg skulle virkelig kæmpe med at forstå grammatikken. Jeg fik en noget bedre forståelse undervejs i undervisningsforløbet, men synes stadig den del var ret svær. Men grammatikken på engelsk har aldrig været min stærke side, og bedre er jeg helt klart blevet. Jeg synes Sandra var en meget engageret underviser, og hun formåede at fange os på de plan vi var på, og så bygge på os. Hun var også super god til at komme med relevante eksempler, så forståelsen blev nemmere. Også spændende og udfordrende opgaver og tekster hun havde med. Jeg har været meget glad for kurset, og føler helt sikkert at jeg har fået et ”engelsk skub” i den rigtige retning.

Hermed mine kommentar 😊

Var undervisningen interessant og relevant?
Ja yderst relevant, masser af snakke om både arbejde og dagligdag som giver rigtig god træning i at bruge et andet sprog.

Svarerede kurset til dine forventninger?
Ja, jeg har før været på engelsk kursus, det var fint nok, men denne gang syntes jeg har fået mere ud af det 😊

Hvad syntes om underviserens måde at planlægge og udføre kurset på ?
Super fint. God blanding af lektier og andet relevant materiale

Hvordan vil du vurderer din egen indsats på kurset?
Havde desværre nogle dage med fravær på grund af mødeaktiviteter. Men når jeg var der, var jeg forberedt og tilstede.

Har du forslag til forbedringer?
Jeg syntes at Rachel har været super og meget nem at forstå og samtidig nysgerrig på os som elever, det skaber en god tillid som gør en tryk ved at tale et andet sprog.

Håber, at jeg ved en anden lejlighed har mulighed for, at deltage i jeres kursusaktiviteter 😊

Jeg syntes det var et rigtig godt og givtigt kursus. Jeg er fuldt ud tilfreds. Jeg syntes Rachel havde planlagt et godt program med passende og relevante opgaver. Det var et passende niveau med gode udfordringer. Det var perfekt at undervisningen var tilpasset vores arbejdsdag, så meget af undervisningen bruger jeg dagligt. Jeg forberedte mig til timerne og mængden af lektier var passende. Alt foregik jo på engelsk, hvilket jeg syntes er et plus. Det gjorde det på en eller anden måde bare lettere at komme i gang med at snakke. Jeg skal stadig træne/øve, men kurset har gjort mig meget mere bevidst og opmærksom. Det var en rigtig god og naturlig afslutning på kurset – og Rachel havde medbragt et sjovt og relevant spil til undervisningen. Jeg vil til hver en tid anbefale jer/Rachel 🙂