Undervisning

Vores kernekompetence er sprogkurser inden for engelsk, tysk, fransk, svensk, og dansk for udlændinge.
Vi ved, at et højt sprogligt niveau er vigtig i alle jobfunktioner i dag – en vigtig faktor i alle virksomheder, der satser på professionel kommunikation med kunder, leverandører og kolleger på tværs af sprog, grænser og erhverv.
Hvornår bruges CEO, Managing Director og General Manager? Oversættes virksomhed altid med ”company”? Hvordan ”ser vi frem til et godt samarbejde”? Hvordan udtrykker man sig lidt mere “up-to-date” og uformelt på fx engelsk?

Et sprogkursus der matcher niveau og forventninger

Vi arbejder udelukkende med utraditionelle og individuelt tilpassede undervisningsforløb, der skræddersyes til den enkelte kandidat og virksomheds behov. Målet er, at du tilegner dig flest mulige sproglige færdigheder på kortest mulig tid – naturligvis uden det går ud over kvaliteten.

Vi sørger for en effektiv indlæring, hvor vi fokuserer på at udvide eksisterende ordforråd, indøve nye udtryk, vendinger, forbedre udtale og forståelse. Indholdet afhænger naturligvis af formålet med undervisningen og niveauet, der skal undervises på. Vi vejleder og rådgiver dig gerne om en sproglig løsning – og sender dig efterfølgende et kursusforslag.
Alle vores kurser indledes med en niveau-screening. Formålet er at sikre dine nuværende sproglige kompetencer, samt det individuelle behov og ønske for undervisningen.

Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan forhåndsreservere tid til en niveau-screening til dig og/eller din kollega – den er uden beregning og helt uforpligtende.

VI UNDERVISER I:

Engelsk
Tysk
Fransk
Spansk
Dansk
Svensk
Kinesisk
Portugisisk
Russisk
Andre sprog – ring og spørg.

Share This