Undervisning

Vores kernekompetence er sprogkurser inden for engelsk, tysk, fransk, svensk, og dansk for udlændinge.
Vi ved, at et højt sprogligt niveau er vigtig i alle jobfunktioner i dag – en vigtig faktor i alle virksomheder, der satser på professionel kommunikation med kunder, leverandører og kolleger på tværs af sprog, grænser og erhverv.
Hvornår bruges CEO, Managing Director og General Manager? Oversættes virksomhed altid med ”company”? Hvordan ”ser vi frem til et godt samarbejde”? Hvordan udtrykker man sig lidt mere “up-to-date” og uformelt på fx engelsk?

Et sprogkursus der matcher niveau og forventninger

Vi arbejder udelukkende med utraditionelle og individuelt tilpassede undervisningsforløb, der skræddersyes til den enkelte kandidat og virksomheds behov. Målet er, at du tilegner dig flest mulige sproglige færdigheder på kortest mulig tid – naturligvis uden det går ud over kvaliteten.

Vi sørger for en effektiv indlæring, hvor vi fokuserer på at udvide eksisterende ordforråd, indøve nye udtryk, vendinger, forbedre udtale og forståelse. Indholdet afhænger naturligvis af formålet med undervisningen og niveauet, der skal undervises på. Vi vejleder og rådgiver dig gerne om en sproglig løsning – og sender dig efterfølgende et kursusforslag.
Alle vores kurser indledes med en niveau-screening. Formålet er at sikre dine nuværende sproglige kompetencer, samt det individuelle behov og ønske for undervisningen.

Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan forhåndsreservere tid til en niveau-screening til dig og/eller din kollega – den er uden beregning og helt uforpligtende.

VI UNDERVISER I:

Engelsk
Tysk
Fransk
Spansk
Dansk
Svensk
Kinesisk
Portugisisk
Russisk
Andre sprog – ring og spørg.

SprogEU

Nøglen til succes:
Sproglige kompetencer
Nøglen til trivsel:
Sprogligt fællesskab

VORES KURSER

Åbne kurser
Webinar
Business English
E-learning
OG MANGE ANDRE

Professionel sprogundervisning til din virksomhed

Derfor er SprogEU jeres oplagte valg:

• Vi har målrettede sprogkurser på mange niveauer inden for en lang række områder.
• Vi niveau-tester alle inden start, fordi det styrker motivationen at starte på et passende niveau og kunne vokse positivt der fra.
• Vores sprogkonsulenter underviser på eget modersmål, og de sørger for, at kursisterne får vigtig ekstraviden om kultur og samfund.
• Vi gør undervisningen meningsfuld og relevant for jeres medarbejdere, for det er altid jeres ønsker og behov, der er i centrum, når vi tilrettelægger undervisningen.
• Vi kommer naturligvis til jer, kursisten skal derfor ikke bruge unødig tid på transport
• I får på kort tid udbytte af jeres investering, da vores kurser giver hurtig og mærkbar udvidelse af kursisternes ordforråd.
• Vi tager ejerskab på opgaven og ligger stor vægt på et professionelt koordineret kursus samt en personlig og tæt opfølgning.