Om SprogEU

Individuel og effektiv sprogundervisning af høj kvalitet

Vi tilrettelægger skræddersyet, afvekslende og relevant sprogundervisning til virksomheder og organisationer, der ønsker at give deres internationale kommunikation et løft. Vi underviser på engelsk, tysk, fransk, svensk og dansk målrettet udenlandske medarbejdere.

Fleksibilitet og fokus på kvalitet i samarbejdet med vores kunder, er de primære årsager til vores førende position i branchen og vores succes som effektiv sprog-partner.

Flere gode grunde til at vælge os…
Jeres medarbejdere skal have størst mulig nytte af undervisningen. Derfor niveautester vi alle inden kursusstart.

Vil tilbyder enetimer i skræddersyede 1:1-forløb og holdtimer på små effektive firmahold.

Den høje intensitet i undervisningen giver hurtige og mærkbare fremskridt. Jeres medarbejdere bliver kompetente på engelsk, tysk, fransk og svensk, lige som udenlandske medarbejdere bliver trygge ved at tale dansk med deres kolleger.

Vores sprogkonsulenter underviser på deres eget modersmål og formidler derfor med kulturel ekspertise og indsigt, der tilfører kursisterne nyttig ekstraviden om kultur og samfund.

Jeres behov er vore mission

 

Gennem kobling af kursistens og virksomhedens særlige behov og ønsker sørger vi for, at arbejdspladsen får optimalt udbytte af sprogundervisningen.

Vi begrænser alles tidsforbrug ved at undervisningen kan finde sted i virksomhedens egne lokaler, og vi sætter en ære i at tilrettelægge al undervisning, så den passer bedst muligt til virksomhedens øvrige tidsplaner.

Koordinering og feedback
Vi tager ejerskab på opgaven ved at udvikle vore kurser i respektfuldt samarbejde med virksomheden, hvad enten det drejer sig om en enkelt kursist eller et helt hold. Ved afslutningen af et forløb afleverer vi en opsamling af de opnåede resultater til både kursist og virksomhed.

Det er uforpligtende at spørge
Ring på 70 22 80 44 og lad os fortælle om vores skræddersyede kurser. Vi er altid klar til en uforpligtende samtale om jeres behov for sproglig kompetenceudvikling, lige som vi også gerne kommer på et besøg til en sprogsnak og en kop kaffe, uden at det koster noget.

Vores målgruppe er alle med behov for at kommunikere lokalt og internationalt B2B.

I kan også lade os udarbejde et eller flere uforpligtende kursustilbud til jer – skriv en mail til os i dag.

VI UNDERVISER I:

Engelsk
Tysk
Fransk
Spansk
Dansk
Svensk
Kinesisk
Portugisisk
Russisk
Andre sprog – ring og spørg.

SprogEU

Nøglen til succes:
Sproglige kompetencer
Nøglen til trivsel:
Sprogligt fællesskab

VORES KURSER

Åbne kurser
Webinar
Business English
E-learning
OG MANGE ANDRE

Professionel sprogundervisning til din virksomhed

Derfor er SprogEU jeres oplagte valg:

• Vi har målrettede sprogkurser på mange niveauer inden for en lang række områder.
• Vi niveau-tester alle inden start, fordi det styrker motivationen at starte på et passende niveau og kunne vokse positivt der fra.
• Vores sprogkonsulenter underviser på eget modersmål, og de sørger for, at kursisterne får vigtig ekstraviden om kultur og samfund.
• Vi gør undervisningen meningsfuld og relevant for jeres medarbejdere, for det er altid jeres ønsker og behov, der er i centrum, når vi tilrettelægger undervisningen.
• Vi kommer naturligvis til jer, kursisten skal derfor ikke bruge unødig tid på transport
• I får på kort tid udbytte af jeres investering, da vores kurser giver hurtig og mærkbar udvidelse af kursisternes ordforråd.
• Vi tager ejerskab på opgaven og ligger stor vægt på et professionelt koordineret kursus samt en personlig og tæt opfølgning.